Månadsaktiviteter

Svenska Klubben

i Shanghai

Anmälan till våra aktiviteter

Anmälan

För att anmäla dig till någon av Svenska Klubbens aktiviteter så skickar du ett mail till swedishclubsocial@gmail.com om inget annat anges. Skicka ett mail per aktivitet eftersom de sorteras olika. Du får i de flesta fall en bekräftelse inom 48 timmar. Hör du ingenting kan något ha blivit fel, så hör av dig igen.

Anmäl dig med namn och telefonnummer. Anmäler du fler än dig själv, var god skriv namnen på alla deltagare. Anmäler du dina barn vill vi veta ålder. Anmälan är bindande.

Avbokning

Avbokning skall ske två dagar, dvs 48 timmar, innan aktuell aktivitet, till samma adress; swedishclubsocial@gmail.com. Vid avbokning senare kan en avgift motsvarande kostnaden för Svenska Klubben komma att tas ut.

 

Avbokning av evenemang med bindande anmälan

I många fall måste vi garantera ett antal personer till bl.a. restauranger, event och föreläsningar vilket betyder att Svenska Klubben blir betalningsskyldiga om anmälda deltagare uteblir. Kan ingen annan ta din plats kan det betyda att du måste betala trots att du avbokar eller inte deltagit.

 

OBS - Vid event då biljettförsäljning förekommer gäller ej vår avbokningspolicy. Eventet är bindande och ingen återbetalning sker.

 

Väntelista

En del av våra event är mycket populära, det blir fort fullt och många medlemmar står då på väntelista. Om du bokat och fått bekräftelse men sedan får andra planer var snäll och meddela oss så snart som möjligt så att någon annan på väntelistan får möjlighet att ta din plats. På så sätt undviker du också att behöva betala.

 

 

Anmälningsinfo...

 

Svenska Klubben ordnar många olika aktiviteter och vi hoppas att du ska hitta något som passar just dig.

 

Läs gärna igenom våra anmälnings- och avbokningsvillkor här på sidan så hjälper du oss och övriga medlemmar att få ett bra flyt kring våra event.

 

Tack och hoppas vi ses!

The Swedish Club of Shanghai